Sidor

fredag 31 maj 2013

Lite allt möjligt...

Vilken dag... ja eller snarare vecka. Det har verkligen varit fullt ös, på ett bra sätt men jag har kommit hem sent och varit helt slut... så därför har det dessvärre inte blivit några inlägg på ett par dagar... ledsen för det.

Till råga på allt sitter den här jädrans förkylningen i... jag är inne på fjärde veckan nu med konstant huvudvärk och feber till och från och det tär på krafterna nått ofantligt. Idag plockade jag upp en massa immunförstärkande preparat och vitaminer i hälsokosten i hopp om att detta kanske kan få bukt med förkylningen. 

Men, en otroligt rolig sak måste jag berätta för er, jag har anmält mig till en sångkurs nu till hösten =)
Har velat göra detta länge men inte fått tummen ur, förrän nu. 




måndag 27 maj 2013

En bra dag...

Jag vet inte hur ni funkar men jag ogillar skarpt att behöva köpa ny bikini... speciellt just nu när man är som blekast liksom. Så med det sagt får jag också erkänna att den befintliga bikinin som ligger här hemma har hängt med i snart 6 år... jorå ni hörde rätt... och den skulle definitivt behövt kastats för lääänge sen. Det finns inget elastiskt kvar i den för fem öre och det knastrar så där gott när man drar för mycket i BH-banden... haha.

Ok, nu tror jag att jag gjort en smart grej... jag har hittat en superfin ersättare... på Campadre.se (Panos). Jag menar hur fel kan det bli =)
Är den för liten får jag väll se till att gå ner nått kilo eller två, det behövs ju det med liksom så där har jag ju en bra motivator om inte annat... är den för stor... ja då blir det lite värre... har ju inte direkt några planer på att gå upp i vikt. 
Men, positiva tankar... den kommer sitta som ett smäck... eller vad tror ni =)



fredag 24 maj 2013

Mysdag...

Idag bestämde jag mig för att ta en mysdag. Vid 11 tiden åkte jag in till stan för att bara strosa omkring och mysa lite. Det har kommit in mycket snyggt i affärerna nu men jag har lovat mig själv att inte shoppa något utan använda det jag redan har i garderoben... svårt men jag ska verkligen försöka =)

På eftermiddagen passade Sebbe och jag på att gå på bio, Epic blev det och den kan verkligen rekommenderas. En välgjord och spännande film. 


Nu ska vi snart kika på ett nytt avsnitt av "Game of thrones", blir en sån där härlig filmfredag för min del =)

Ha nu en ljuvlig kväll mina fina vänner.

tisdag 21 maj 2013

Varmt regn...

Tänka er, redan tisdag =)

Igår var jag på ett seminarium hela kvällen, därav frånvaro här. Dock, så här i efterhand, måste jag säga att jag helt klart hade fått ut mer av att vara hemma... men men... mackorna var goda.

Hur har ni haft det i dag då? Min förkylning sitter dessvärre i fortfarande och den börjar ta ut sin rätt nu... jag är otroligt trött och skulle nog kunna somna ståendes.

Vilket väder vi haft sen då, hett som attan och för ett tag sen öppnade sig himlen, jag har aldrig varit med om att det kommit så mycket vatten på en gång, det var verkligen helt otroligt att se. Vet inte om bilderna nedan gör det hela rättvist men det var lite magiskt att se... från insidan i vart fall =)



söndag 19 maj 2013

VI VANN!!!...

Ååå ljuvligt, vi vann... kan ni fatta... jag är helt till mig =)
Vilket spel, full rulle redan från första sekund... tror inte jag sett dem spela så bra och tufft någon gång tidigare. Bra jobbat, jäkligt bra...

Nått helt annat, idag har vi varit en sväng till Husknuten... ett helt suveränt ställe där olika husleverantörer har byggt upp hus som man får kika på... helt otroligt roligt är det att springa runt i husen och snoka.
Vi hittade ett hus som var så makalöst fint både på in- och utsida. Huset heter Newport och kommer från Mjöbäcks, en husleverantör som vi aldrig tidigare hört talas om.

Jag säger bara, kolla in bilderna nedan...









lördag 18 maj 2013

Åååå...

VI ÄR I FINAL!!!!

Ohh kan ni tänka er, vi är i final... det trodde jag verkligen inte... om jag ska vara ärlig =)
I morgon kl 2030 kommer nog varenda människa i detta avlånga land sitt bänkad framför tv-apparaten... det spelar ingen roll om man är sportfantast eller ej... man MÅSTE se...

Nu håller jag tummarna för oss i melodifestivalen också, tänk om vi vinner ALLT... tjoho...


torsdag 16 maj 2013

Nytt...

Hej på er, hoppas ni haft en skön dag =)
I Göteborg har vi haft 25 grader varmt och alldeles ljuvligt.
Ohh jag måste ju berätta, har sett min första huggorm... kanske inte det trevligaste mötet, jag var nämligen väldigt nära att trampa på den... =/
Blev dock mest förvånad över min egen reaktion då jag av någon anledning fått för mig att jag inte alls är rädd för ormar men efter att min stackars kollega var såå nära att få mig i sin famn får jag nog revidera denna tro. 

Nu till något helt annat.
Jag har sagt det förut och säger det igen, mest för min egen skull... jag behöver få in mer färg i min garderob. Just nu består den mest av svarta, vita och gråa plagg... så vad tror ni om nedan kombo, kan inte det vara något?

Jag vet, tröjan är vit men den var så himla cool bak-till med en liten slits så jag kunde bara inte motstå att ta med den här =)


onsdag 15 maj 2013

Praktiskt...

Hej på er godingar, hoppas ni haft en härlig dag. Här har det regnat lite till och från under dagen men ändå varit kvavt så att säga. I morgon ska vi få 25 grader enligt prognosen, håller tummarna för att det blir så =)

Kolla in vilka coola skrivbord, hittade bilderna på Pinterest. 
Man kan få så mycket idéer och inspiration här ska ni veta =)



tisdag 14 maj 2013

Hit?...

Alltså ryggsäck, praktiskt och faktiskt lite coolt... vad tror ni? Kan det bli en hit framöver?
Jag ska nog ta och skaffa mig en, tror det kommer bli super =)




måndag 13 maj 2013

Torpet...

Har legat nerbäddad i sängen så gott som hela dagen... åkte på världens förkylning i slutet av veckan =(

Men jag måste ju visa er lite bilder på resultatet av allt slit den här helgen =) 
Vi hann inte med riktigt lika mycket som planerat men en bit på väg är vi allt.

All el är nu dragen i väggar & tak och väggarna är på plats, nästa steg är att regla upp golvet, lägga golvvärmen och flytspackla... kanske vi hinner detta i midsommar... får bara se till att inte dricka för många snapsar på midsommarafton så man kommer ur sängen i vettig tid dagen efter =)

Så här ser det alltså ut just nu...







Här ser ni fram och baksidan. 
Jag kan inte påstå att vi är några proffs på det här med att renovera men vi lär oss och gör allt enligt konstens alla regler och vi har bra hantverkare att rådfråga när vi inte reder ut det själva.
Den förr-förre ägaren verkar ha struntat i allt vad hantverk heter och bara satsat på "fulfix". 

Väggen på kortsidan är riktigt skabbig, eftersom han här kletat på plastfärg ovanpå slamfärgen så nu har denna börjat flagna. Blir till att fixa framöver. 
Utbyggnaden på baksidan inhyste en "toalett" som håller på att falla ihop totalt. Vi hoppas hinna riva bort den här delen nu till sommaren och håller då tummarna för att han bara satt dit bräder direkt ovanpå den gamla fasaden... vilket det ser ut som... de gamla pardörrarna sitter kvar och har fungerat som dörrar in till toaletten så att säga.




torsdag 9 maj 2013

Tjugofyra...

Kan ni fatta, vi har haft det hur underbart som helst idag... strålande sol och 24 grader... alltså det är helt ok =)

Vad har vi gjort idag då, jo vi har haft fullt upp med att dra el och försöka få upp skivor på väggarna... allt tar verkligen så mycket mer tid än vad man tror. Jag hoppas dock att vi ska hinna få allt på plats som vi tänkt oss den här "helgen".

Förresten har ni sett Sebbe... han är sååå vit =) Efter en stund sprang han omkring i bara mässingen, välbehövligt om man säger så. 




tisdag 7 maj 2013

Ljuvligt...

Alltså det är dagar som dessa som gör att man verkligen njuter av att jobba lite "avsides". 
Vår promenadslinga är grym och ger ordentligt med energi för att lösa även de tuffaste arbetsuppgifter =)
Hur har ni haft det idag då?




måndag 6 maj 2013

Måndag och skor...

Sol, vind och vatten... japp så kan man nog sammanfatta dagen... =)
Nu går det fort, löven blir bara större och grönare för varje blink man tar... allt exploderar.
Vi har en härlig promenadslinga utmed vattnet där jag jobbar och idag var det verkligen extra härligt när solen gassade och man gick och smuttade på latten... en bra dag med andra ord.

En helt annan sak... jag är sugen på ett par vit/svarta skor, har hittat två varianter på Zara som är starka kandidater. Vad tycker ni, vilket par är snyggast?
Jag gillar verkligen den med "täckt" baksida, men den är inte i skinn... och det gillar jag inte. Men jag skulle nog behöva prova båda för att se hur de sitter på foten.

Detta är den "dyrare" varianten för 549:- i skinn.

Den billigare för 299:- i blandmaterial.



söndag 5 maj 2013

Grilltider...

Viste ni att man behöver tändvätska för att kunna tända grillen... blink blink??? 
Haha det är bra att ha alla sådana saker hemma, om man ska grilla. Nåväl, det blev till att steka korvarna på spisen och ta med dem ut... inte lika mysigt men gott ändå =)

Nu sitter jag här i soffan och myser, nästa vecka blir en kort sådan. På onsdag åker vi ner till torpet igen och den här gången ska vi få klart det mesta i badrummet, är tanken.




Hamnen...

Vilken söndag vi har här i Götet, strålande sol och relativt varmt =)
Förmiddagen har jag spenderat på Eriksberg med finaste vännerna. Vi har spanat på lägenheter och människor... insupit atmosfären och en god latte vid kajkanten. En helt ok dag =)

Nu ska vi ut och grilla lite korv till lunch, första grillningen för vår del... men definitivt inte den sista.





lördag 4 maj 2013

Hett tips...

Alltså jag bara måste tipsa er om en helt underbar blogg som lever upp till alla mina önskemål när det kommer till klädinspiration. 
Den här tjejen är helt oslagbar när det kommer till att kombinera färger, stilar, accessoarer och you name it... det är extra roligt att hon använder kläderna mer än en gång och hittar på nya kombinationer allt eftersom och mycket kommer från HM, Zara... alltså inte bara dyra designermärken.

Håll till godo gott folk, här kommer Atlantic-pacific.



Mätt & trött...

Ujujuj vilken dag vi haft, jag och Sebbe har spenderat ett antal timmar på Lek & Buslandet... en av Sebbes kompisar fyllde år. Det var första gången jag var där och jösses vad stort det var, förväntade mig inte riktigt det.

Efter detta mötte vi upp mamma och O för att äta lite. Vi traskade iväg till Lilla Krogen som ligger nere på Olskrokstorget. Dessvärre hade de bytt ägare och kvalitén på maten var långt ifrån lika bra som den varit... så dit kommer vi inte gå igen.

Nu sitter jag helt utslagen här i soffan medan PG kollar på hokey matchen mellan Sverige - Finland och Sebbe spelar Mine Craft. 

Önskar er en härlig lördagskväll nu mina vänner.


torsdag 2 maj 2013

Vitt...

Hua, jag kom i säng alldeles försent i går, igen. Fattar inte varför det ska vara så svårt att bara krypa ner... men nej... "jag ska bara" och vips är klockan halv tolv... ofattbart.

Ha, så var det med det... nu ska vi beta av den här torsdagen med allt vad det innebär. Och på fredag kommer mamsa med sambo hit för att kika på den årliga speedway-tävlingen som går av stapeln på Ullevi.  Ska bli mysigt att få rå om dem lite... i vanliga fall är det ju vi som hälsar på nere i de djupaste skogarna i Småland =)

Men som sagt, nu kör vi torsdag...

Allt från HM förutom de gröna skorna som kommer från Åhlens.

onsdag 1 maj 2013

Hus mm...

Hej på er finingar, hoppas ni haft en härlig Valborg =)
Känns väldigt lyxigt måste jag säga att vara ledig så här mitt i veckan. Planen i torsdags var att besöka någon av Göteborgs valborgsbrasor men PG kom hem sent och vi var alla rätt trötta efter en intensiv dag så bestämde oss för att bara stanna hemma och äta lite god mat istället.

Måste tipsa er om en annan grej... Pinterest... har ni upptäckt detta forum än??? Alltså så mycket inspiration på ett samma ställa, har man väl börjat klicka runt bland alla bilder finns det ingen återvändo, jag lovar. Där finns ju verkligen ALLT också... jag har skapat en egen sida där jag nu börjat fylla på med allt från inredning, skönhet, mat, mm. 
Och vilka hus jag hittat då, jösses. Jag har bla hittat en site där man kan köpa ritningar till helt makalösa hus. Siten heter Drummond House plans och mitt favorithus, än så länge, heter W3832.

Husen nedan har jag hittat på Pinterest, älskar de ljuvliga verandorna och alla konstiga vinklar och vrår. Om jag skulle bygga ett hus från scratch skulle det bli ett sånt här, utan tvekan.