Sidor

måndag 30 september 2013

Jag idag...

Hej på er godingar, nu startar en ny härlig vecka med en massa spännande överraskningar... eller?
Ja för min del ser kalendern rätt lugn ut idag, helgen däremot är en annan femma... men den får jag berätta om lite längre in i veckan tror jag.

Ser redan nu fram emot onsdag dock, då är det dags för sånglektion igen =)

Vi hörs senare...


söndag 29 september 2013

Vår söndag...

Hoppas ni haft en härlig söndag mina fina.
Själva har vi varit på jakt efter en cykel till Sebbe, vi besökte XXL men deras utbud var rätt begränsat... kan ju iof bero på att det inte riktigt är säsong just nu. Nåväl vi får se, än har vi inte gett upp =)

Vi for också en runda till Mio, jösses var mycket snyggt de har... jag skulle gärna vilja byta ut och komplettera med lite möbler här hemma... synd att summorna springer iväg bara.

Jag har bestämt att vi ska skaffa en fuskspis (haha det lät väll fint =) ... har länge velat ha en för oavsett om det är fusk så sprider den värme, lugn och mysfaktorn blir enorm.  
Det är den här varianten från Realflame som nog kommer få flytta hem till oss. Vist är den fin?



lördag 28 september 2013

Barndop...

För två helger sendan var vi på barndop, kusinen Seth var huvudattraktionen =)



Allt gick hur bra som helst och Seth hade inget emot att få bli doppad i dopfunten.










fredag 27 september 2013

Shopping...

Idag har jag och Sebbe varit en sväng till Allum. Ett par simglasögon behövde inhandlas tills i morgon då det är simskola så vi begav oss iväg på en shopping-runda.

Nu börjar kylan verkligen göra sig påmind i våra kvarter, kan säga att fingervantarna har åkt fram nu... 
För ett par veckor sendan hittade jag en perfekt hatt på Lindex, kan säga att den kommer användas flitigt de kommande veckorna.



onsdag 25 september 2013

Skönsång...

Idag fyller min stora kärlek år... i 17 år har vi varit tillsammans och han är mig lika kär nu som då =)

Sebbe och jag smög upp tidigt i morse för att sjunga och lämna paket, det blev riktigt lyckat och han blev så överraskad.

Nu ska jag strax iväg till Sebbes skola där de har Vänsday... en aktivitet där det händer allt från akrobatik till sagoläsning... ett kulturevent helt enkelt. 
Ska bli väldigt kul att se vad som händer idag.




lördag 14 september 2013

Helg...

Hej på er, då var det helg igen. 
Den här veckan har gått så fort, vilket jag är väldigt glad för. 
Ryggen värker fortfarande men nu är jag någorlunda rak igen vilket känns helt underbart. I söndags när det small till i ryggen trodde jag verkligen att det var helt kört, att jag aldrig skulle få bukt med den igen. Jag är dock överlycklig att den har rättat till sig så fort som den har gjort, på så kort tid. Kanske iof har att göra med morfinplåstren som jag fått... måste säga att de verkligen tog den värsta smärtan, sen att jag  inte får behålla något jag äter är ju en liten bieffekt... dock har jag ju lite att ta av så det går ju ingen nöd på mig direkt =)

Nu till något helt annat... nämligen kläder... min stora passion =)
Jag har hittat världens snyggaste cardigan... alltså vill ha. Just denna finns på Nelly och det enda som håller mig från att köpa den är priset =/




Sen har jag hittat världens snyggaste kostym till PG... den här står helt klart på inköpslistan framöver och han skulle bli sååå snygg i den (kommer från Mango).


tisdag 10 september 2013

Smärta...

Hej på er, jag har åkt på ryggskott... och det gör så jäkla ont så jag vet inte var jag ska ta vägen... därav frånvaro här på bloggen.
Kan varken sitta, stå, ligga eller gå... Innan PG går till jobbet får han klä på mig alla kläder, vilket känns så där kul... men nöden har igen lag heter det ju. 

Det är i sådana här lägen man fattar vilken komplicerad mojäng kroppen är och vad beroende man är av att den funkar fullt ut. Mitt ryggskott är tillfälligt (hoppas jag även om jag är i ett svart hål just nu där jag inte tror att jag någonsin ska ta mig igenom detta) och så tänker jag på er därute som kanske får dras med den här sortens smärta dagligen, hela livet. 
När jag tänker på det, ska jag inte klaga.


lördag 7 september 2013

Händelserik dag...

Idag har jag susar runt i en massa affärer och plockat på mig div födelsedagspresenter till mina killar.
Slitsamt, men någon måste ju göra det =)

Hittade en massa både bra och snygga prylar/kläder... hoppas nu bara allt passar.
Får erkänna att en liiiten grej till mig själv fick följa med hem också... en hatt närmare bestämt den här från Lindex, kommer användas flitigt nu till hösten kan jag lova.

Medan jag susade omkring på köpcentret spenderade mina killar ett par timmar på badhuset där Sebbe påbörjade andra året på simskolan. 
Allt gick super och efteråt bjöds det på fika... jag säger bara, kolla in in bullen... den är enorm.



fredag 6 september 2013

Biomys...

Tjingeling i stugorna, hoppas ni har en ljuvlig fredag... =)

Alltså termometern stod på 30 grader här ett tag, nog för att det var i solen... men visst är det lite galet... och helt underbart.
Idag gick jag och Sebbe på bio efter skolan, vi såg Monsters University. Jag får nog erkänna att jag hade förväntat mig mer av filmen... men Sebbe var nöjd... så då är det ok.



torsdag 5 september 2013

Skoja till det...

Hallo på er, hur står det till med herrskapet idag då?

Jag hoppas på ytterligare en fin dag... kan liksom inte få nog av de ljumma vindarna som förgyller dagarna här i Götet.

Idag ska jag på årets första föräldramöte, måste erkänna att jag inte är superförtjust men det håller på en timme och det kan jag ju stå ut.

Ha nu en härlig dag hörni, så ses vi lite senare.



onsdag 4 september 2013

Jobbigt...

Alltså jag har drömt nått så in i bänken i natt... jobbiga drömmar... inte läskiga utan jobbiga... i just den här drömmen var jag tvungen att släppa runt på några säckar som skulle ut till Hisingen eftersom elbilen jag fått låna helt plötsligt slutade funka. När jag skulle ringa efter hjälp kom jag bara till en telefonsvarare... om och om igen. Jag var helt slut och frustrerad så när klockan ringde fattade jag först inte att det var den utan ljudet bakades in i drömmen på nått mysko sätt.
Ja jag kan säga att jag är rätt trött idag.

Så nu pimpla kaffe för att försöka få liv i kroppen & knoppen =)




tisdag 3 september 2013

Visning...

Idag har jag och en kollega var på visning av Chalmersska huset, ett helt otroligt vacker konferensställe beläget mitt i centrala Göteborg. 
Lokalerna ligger i tre plan där källaren är ett inrett bankfacks valv... helt otroligt magiskt att kliva in här.
Jag rekommenderar er verkligen att bjuda in er på en visning för stället är nått helt speciellt.




Seg...

Alltså jag är inte bra på att komma i säng om kvällarna... så mycket man vill kika på och tiden bara flyger förbi.

Nåväl, jag tror jag har lyckats göra mig i ordning någorlunda... och fått på alla kläder som ska på... hoppas jag... så nu bär det av till jobbet igen.

Ha nu en underbar dag mina finaste.

Japp jag erkänner, idag åkte stövletterna på...

måndag 2 september 2013

En avklarad...

Tjingeling på er så här på kvällskvisten.
Hoppas ni haft en riktigt härlig måndag... ja jag vet... måndagar tenderar ju inte att bli så där överväldigande bra men "siktar man mot stjärnorna kanske man når trädtopparna"... i vart fall =)

För min del har dagen rullat på i en faslig takt, mycket möten gör att man glömmer bort tiden liksom.
I morgon bär det iväg på visning av ett konferensställe, lovar att berätta mer och tom visa lite bilder.

Men nu, krypa i säng... snark.

Utsikten från mitt kontor... I löööv it...

Kornblått...

God morgon godingar, första dagen på en ny härlig vecka.
Den här veckan ska jag på VIP-kväll till ett konferensställe här i stan, sen vankas det föräldramöte, min underbara väninna fyller år och så börjar Sebbe sin andra termin på simskolan... allt händer som tur är inte samtidigt då... men det har ni nog redan listat ut... =)

Den här tröjan hittade jag innan semestern på Mango för endast 69:-... älskar färgen, och priset. 
Nu, köra till jobbet och börja dagen med en skål havregrynsgröt toppad med blåbär... mumma.



söndag 1 september 2013

Morgonstund har...

... guld i mun... ja så är det nog. Dagen blir i vart fall mycket längre om man går upp i vettig tid... även om det är fasligt skönt att ligga och dra sig. I morse vaknade vi vid 8-tiden av att en tandborste rasade ner på toaletten... Sebbe var övertygad om att det var ett spöke så för att stilla hans oro klev vi upp och gjorde en inspektion.

I natt kom en frusen liten kille insmygandes, man glömmer lätt bort att det inte är lika varmt om nätterna längre och låter fönstren stå öppna precis som vanligt. Men nu är det dags att haspa på igen inför de mörka lite kallare kvällarna.

Jag har inte riktigt accepterat att den varma sommaren faktisk är på väg att lämna oss... jag envisas med att gå i sandaletter och jackan hänger fortfarande längst in i garderoben. Får se hur länge jag härdar ut, bara jag får igång elementet på jobbet ska det nog gå bra ett tag till =)

Här hittar man Sebbe på morgnarna, framför PC:n kikandes på Lego-filmer... Nalle sitter så klart också med... =)