Sidor

söndag 12 februari 2017

Mitt val...

Vet ni vad, idag har jag mer eller mindre spenderat hela dagen i sängen... blev tom serverad kaffe och smörgås på sängkanten. Har sovit riktigt dåligt i natt också och kliandet i halsen har bara intensifierats... blä.

Men tillslut tog jag mig upp, ville ju så gärna visa er lite bilder på jackan jag köpt.
Den här kommer bli så perfekt... haha ja jag vet... sa samma om den andra... och den var verkligen så härlig också... men jag fick inte till storleken riktigt.
Den här däremot sitter som ett smäck redan från början.






Jag har också köpt ett par nya boots. Efter det att jag stukade foten så kan jag inte ha riktigt så höga klackar längre, tyvärr... utan får nöja mig med lite lägre och faktiskt, får jag erkänna, mer bekväma skor.


Ha nu en härlig kväll.


lördag 11 februari 2017

Ljuvligt för gommen...

Hej på er finingar, hoppas att ni haft en härlig dag hitintills.
Jag har dessvärre åkt på nått och det kliar som attan i halsen, vilket har resulterat i väldigt lite sömn i natt... men jag ska inte klaga... =)

I torsdags tog jag och tjejerna en sväng till en av våra restauranger här i stan, nämligen Brasa Churrascaria som ligger på Odinsgatan i centrala stan. Brasa är en brasiliansk inspirerad restaurang med fantastisk mat, härlig personal och mysig interiör. Kan verkligen rekommendera er ett besök, ni kommer inte bli besvikna, jag lovar.


Vi gick "all in" och valde deras Rodizia, ett koncept som går ut på att du blir serverad div olika köttsorter som de kommer och skär upp vid bordet från stora spett... jösses vad gott det var och jag åt så mycket så jag trodde magen skulle explodera.



Bild lånad från Brasa.

Det var torsdagen det, i dag har jag provat jackor. Ni vet den rosa jackan som jag visade er för ett tag sedan, den var i ärlighetens namn lite för stor så jag beställde hem en storlek mindre och samtidigt hittade jag ytterligare en annan som såg grym ut. Så idag har jag alltså provat dessa... vilken det blev som tillslut får stanna får jag visa er i morgon då jag hunnit fota lite.

Nu är det dags för melodifestival... hoho så roligt =)

Ses senare mina fina.



onsdag 8 februari 2017

Seg i skallen...

Får erkänna att jag har varit riktigt seg idag, kom hem sent igår efter att ha varit på smygpremiär av "Fifty Shades Darker".
Jag har inte läst böckerna så inga förväntningar på filmen från det hållet... och jag får säga att den var helt ok... mycket bättre än 1:an. Den hade lite av allt... eller ja kanske liiite mer av vissa delar då men inte så det blev "pinsamt" liksom... man fick skratt och spänning också, det ni.


Ha nu en härlig kväll.

tisdag 7 februari 2017

Snö och Silver...

Burr säger jag bara, det snöar... inte mycket men fina små flingor singlar ner och det är kallt... riktigt kallt.
Jag får ju säga att jag inte är jättepepp på det här vädret just nu... längtar faktiskt efter de där första ack så värmande solstrålarna som tittar fram när våren är på väg. Ja jag vet det är fortfarande liiiite tidigt att förvänta sig dessa men man kan ju alltid få drömma lite inte sant.

Nåväl, inget är väll som väntans tider heter det ju så under tiden frossar jag i roliga kläder. Har ni sett vilka coola skor... alltså hur fina är de inte =)
Det här är ju också nått som kommer starkt till våren, alltså silver... jag får ju säga att det här året verkligen har börjat på bästa sätt när det kommer till färger på kläder och accessoarer. 





Haha såg ju att det här såg väldigt roligt ut med mina vita ben, får nog "fusk-sola" lite eller vika ner byxorna... tror det blir det senare alternativet för tillfället.

Ha nu en härlig dag.

måndag 6 februari 2017

Att kicka igång veckan...

Ny vecka gott folk, är ni lika pepp som jag på vad den här veckan för med sig för roligheter.

På tisdag ska jag och fina AM gå på smygpremiär av "Fifty shades darker", ska bli... intressant... och på torsdag ska vi ut och äta med jobbet, ska också bli kul och gott hoppas jag =)

Jag tänkte börja den här veckan med att visa ytterligare en "present".
Jodå, nog fanns den fina koftan i ett av mina paket också och den var precis så härlig som jag trodde att den skulle vara.
Den är lite tjockare och kommer passa perfekt när man behöver värma sig lite extra... samt som senvår/sommar jacka/kofta... visst är den ljuvlig.







Passar även suveränt till en klänning... ser dock att jag behöver skaffa en lite längre underklänning då det blev lite för kort för min smak.


Ha nu en fortsatt härlig måndag mina vänner.

söndag 5 februari 2017

Jag hade rätt...

Jodå, lördagen blev verkligen helt kanon.
Började med en grön smoothie från en av våra juicebarer här i området, sen bar det iväg ut på stan... satte inte min fot innanför dörren här hemma igen förrän framåt kvällningen.

Vi hann med både shopping, sushi och en massa prat... så roligt.


Den här härliga pralinen hittade jag på Mango, man ser kanske inte så tydligt men den är sååå cerise... superhärlig färg.



Man ser ju tydligt vilka färger som kommer stort nu både i kläder och inredning... inga tvivel där inte =)




Hmm skulle kanske plockat på mig en burk med Magic Night... låter ju rätt ok...



Ååå jag måste ju fråga, kikade ni på melodifestivalen igår... vad tyckte ni om låtarna? Jag blev helt överförtjust i Nanos låt, den föll verkligen mig i smaken och det ska bli intressant att se om någon annan låt kan slå den... kanske Loreen eller Ingrossos låtar... men det får vi se... spännande det här.

Ha nu en fortsatt härlig söndag mina fina vänner. 

lördag 4 februari 2017

På rosa moln...

Godmorgon finingar, då kör vi igång den här lördagen hörni.
Den här dagen kommer bli helt magisk, det känner jag på mig... jag säger bara mys på stan med väninnan och sedan i kväll MELODIFESTIVAL... jaaaa jag är sååå pepp... älskar denna företeelse måste jag ju bara säga för er som lyckats missa det. 

Jag fyllde ju år förra veckan, japp ett år äldre på pappret och minst ett år yngre i sinnet =)
Märkligt det där att man inte själv märker att man blir "äldre"... jag känner mig ju verkligen så ung... haha men det är väll det som räknas.

Nåväl, jag fick ju en massa fina saker och jag har ju lovat att visa er, så här kommer första grejen.
Den här rosa bakelsen har jag spanat på länge och när den dök upp i ett av paketen ja då var det som att sväva på moln... rosa sådana.





Nå vad säger ni????? Den kommer sitta som ett smäck nu till våren... eller ja redan nu faktiskt... är ju inte vrålkallt ute liksom.

Nu får ni ha en helt underbar dag mina fina så ses vi snart igen.

fredag 3 februari 2017

Snart helg...

Fredag... igen... visst är det underbart.
Den här veckan har verkligen rullat förbi i 180, blir väll så när man har fullt upp om dagarna med möten och en massa strul (ja jobbar man med support så är det sånt man får ta ibland, bara det att det där ibland har bytts ut till alltid) har dessutom haft något som pyrt i kroppen men som vägrat bryta ut. Nu börjar det i och för sig kännas som att det är på väg bort, vilket känns skönt.

Ska ni hitta på något kul i helgen?
Jag och en väninna ska göra stan imorgon, jag hoppas lite på att jag ska lyckas lura med henne på sushi-lunch... får ju inte chans att äta det så ofta eftersom killarna här hemma inte för sina liv skulle stoppa rå fisk i munnen. 

Sen är planen att ta en massa inspirationsbilder, planera och skriva mina älskade planeringslistor... jag vet... jag är lite smått galen i att-göra-listor. 
Men det är något magiskt med det skrivna ordet... det blir verkligt på ett helt annat sätt än om det bara finns där inne i huvudet... plus att huvudet svämmar över med tankar så jag måste få ner dem på något annat ställe.
Sen är jag ju inte "manisk" med att utföra allt på mina listor... jag menar de kan alltid skrivas om och uppdateras.

Jaha ja, och jag som bara hade tänkt visa er min nya soffa (önskesoffa får jag ju tillägga), nu fick ni stå ut med lite pladder också =)


Tycker den är så fin, PG skulle dock krevera om jag sa att vi skulle köpa ny soffa... haha.
Sänggaveln är till Sebbes rum, gillar det råa utseendet och den skulle passa perfekt. Sen har vi så klart den ljuvliga lampan från Flos... vill ha.

Ta nu hand om er så ses vi snart igen.


torsdag 2 februari 2017

Får man...

Alltså det här är ju ingen outfit jag skulle kunna ha på kontoret, men jag gillar verkligen den här slitna looken. 

Kommer passa utmärkt en sommarkväll i goda vänners lag... jodå jag kan definitivt se mig själv där.

Och vet ni vad jag är övertygad om att nätstrumpan kommer göra entre igen den här våren tillsammans med en massa blommönster... och pasteller förstås... modeoraklet har talat... haha.


Vad säger ni, har ni några teorier om vad som kommer komma stort den här våren?

Ha det nu gott mina vänner.

onsdag 1 februari 2017

Vad vi pysslat med...

Förra fredagen bar det av ner till stugan igen för lite mys och pyssel.
Den här gången var det panelen i lilla hallen ut mot altanen som skulle få ett lager färg.
Från att ha varit en väldigt mörk plats har detta utrymme förvandlats till ett "rum" som flödar i ljus och som med sina glasdörrar ger en härlig kontakt med livet utanför.

Så här blev det då alltså, nu ska det bara upp foder och lite lister sen är den här delen av huset klar.

Före


Efter
Klinkers är lagt på golvet, panel är satt på väggarna (samma som i vardagsrummet) och sen har vi den härliga dörren som låter ljuset flöda in... älskar den verkligen.




Sista finishen, panelen är målad...




Kommer bli ljuvligt till sommaren när vi kan ställa upp dörrarna på vid gavel... längtar redan.

Ha det nu super mina vänner.