Sidor

torsdag 30 juni 2011

Snart semester...

Jösses vad skönt det ska bli med lite ledighet nu... ja fast ledigt vetesjutton om det blir i ordets rätta bemärkelse. Om en vecka far vi ner till vårt nyinköpta sommartorp och påbörjar en nytt kapitel i våra liv. Vi ska göra sånt man bara sett på tv:n tidigare i div hem- och inredningsprogram... ja mina vänner detta kommer i mångt och mycket bli en VÄLDIGT intressant sommar.

Planen är att vi på ca fyra veckor ska hinna riva två utbyggnader, lägga en ny grund och på denna sen uppföra ett ny utbyggnad innehållande ett badrum och en ny entré... vi ska sätta in ett nytt kök och riva både golv och tak på övervåningen för att sen lägga nytt golv och banka på nya brädor på väggarna... däremellan ska vi hinna bada, fiska och njuta av en massa grillad mat. Nå vad säger ni, tror ni vår tidplan kommer hålla =) Ja vi får väl se när sommaren är över...

Jag har i vart fall köpt den första inredningsprylen till torpet, ett ljuvligt överkast som kommer göra sig fint på sägen... när vi väl får dit en sån... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar