Sidor

söndag 28 juli 2013

Gahhh...

Ok, det här med att renovera och bygga nytt är rätt kul men fy farao vad lång tid det tar och vad mycket det är man ska tänka på... och inte tala om alla små detaljer... det är liksom inte bara till att göra.

Ta det här med badrum, man ska täta både på längden och tvären inte bara en gång utan två och tre gånger... gahh. Eftersom vi gör allt själva gäller det att följa alla regler extra noga och fota allt så att inte försäkringsbolaget kan komma och säga något OM det skulle hända en olycka. 

Nu har vi alltså flytspacklat värmegolvet i badrum och hall. Taket är uppe i badrummet och vi håller på för fullt med att sätta kaklet.
På tal om kakel, alltså jag fick för mig att det skulle vara rätt enkelt att "swisha"upp men attans vad lurigt det var att få till allt. Jag lovar att visa er det färdiga resultatet i var fall, när det är klart.

Imorgon ska vi lägga resten av kaklet på badrumsgolvet, på väggarna blir det panel till hälften och målat på resterande så detta behöver sättas upp... fast det blir nog inte förrän på tisdag då vi kan gå på golvet. Det innebär att vi kan fortsätta med hallen där takpanel, golv och väggskivor ska på plats... ja det finns lite att göra liksom =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar