Sidor

lördag 19 oktober 2013

Lite av varje...

Tiden går lite för fort ibland... kan jag lugnt konstatera =)

Igår for jag och Sebbe för att besiktiga bilen, gick kanon... när vi väl hittade dit. Efter detta åkte vi till det stoora blå/gula varuhuset där vi traskade bort till fikaavdelningen och plockade på oss en hel hög av smarriga kakor och bullar. Sen satt vi länge och väl och smaskade för fulla muggar. 

Idag har vi tömt min systers förråd på en massa prylar. De senaste tre åren har hon bott och studerat i Australien och hon kommer inte hem än på ett bra tag eftersom hon ska påbörja en doktorsexamen där, så nu har lägenheten här hemma sagts upp. 

Just nu sitter min bror och hans sambo på planet över till Australien för att hälsa på, de kommer vara där i en månad så de kommer ha gott om tid att besöka alla sevärdheter.

Själv sitter jag här hemma och surfar runt på nätet lite. En av mina favorit-shoppar är Mango och jag hittade givetvis tre fina jackor/kavajer som jag bara måste visa er =)
1 kommentar:

  1. Söta kära syster, du är inte lätt att få tag på på skype :D Tack för att ni plockat upp grejerna från vinden, var det mycket där? Vad för skit hade jag? Saknar er massor. Tycker det är på tiden att ni med kommer och hälsar på :) Vi har strålande solsken här i Perth, försökte vecka A och K för en liten stund sedan för att de inte ska missa det fina vädret, men de är inte så lätt väckta. Tänkte ta med dem till marinan för lunch. Puss - ta hand om dig! Lillasyster

    SvaraRadera