Sidor

söndag 8 december 2013

Mycket att berätta...

Vi har fått hur mycket snö som helst nu under natten, det är så vackert ute och jag börjar få en härlig jul stämning i kroppen. Sebbe blev helt överlycklig när han kikade ut genom fönstret och hann knappt få i sig frukosten förrän det var dags att ge sig ut i pulkabacken =)

Idag har vi en hel del att fixa med här hemma. Vi hade tänk att försöka komma iväg till Bäckebol för att plocka upp de sista julklapparna och en gran... jajemen... granen ska in nu med allt vad det innebär med pynt och ljusslingor. Julen är inte så lång så här gäller det att passa på =)

Och en annan sak som jag måste erkänna... vi har fortfarande inte fått på vinterdäcken... jag vet det är katastrof. Så dessa MÅSTE monteras idag om jag ska lyckas ta mig till jobbet imorgon.

Jag måste ju berätta om vårt lilla renoverings projekt här hemma också...  nu är allt klart och jag är GRYMT nöjd, tänk vad mycket lite färg kan gör på väggarna.
Gillade i och för sig vår fina fondtapet väldigt mycket men nu när vi har en enhetlig, och ljusare, färg på väggarna blev rummet så mycket större.

Nu ska vi bara få in en gran och pynta lite mer så det blir mysigare stämning... men som sagt jag är grymt nöjd med resultatet.

Vad säger ni, ser det ok ut?

Så här såg det ut tidigare och nu...
Här behövs lite maffigare gardiner, en annan lampa i taket, en stor rund matta och så klart lite mer mysigt piff i fönstret.
Granen ska stå där blomman nu är placerad...


Som sagt lite mer piff och värme i fönstret så kommer det bli bra... =)
2 kommentarer:

 1. Förstår att du är nöjd...grymt snyggt !!!
  Trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Sååå himla snyggt, förstår att du är helnöjd. Måste bara fråga var har du köpt det svarta sidebordet, gillas mycket. Kramisar Tina
  Sv alla kläder jag har på mig på bilderna är garderobsfynd och kan vara svåra att få tag på, men jackan är från HM och byxorna Kappahl, blusen o skorna kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag köpt någonstans.

  SvaraRadera