Sidor

torsdag 31 december 2015

Hitintills...

Tjingeling på er igen... nu ska ni få se lite före och efterbilder... det är fortfarande en hel del kvar att fixa men snart kan jag börja fokuserar på själva inredningen... tjoho... som jag har sett fram emot detta. 
Jag vet precis hur jag vill ha det och just nu spanas det en hel del på Blocket kan jag säga =)

Så här såg det då ut på övervåningen i vårt blivande sovrum när vi anlände... sågspån, brädor och gips överallt...

 Golvet är nu på plats och vi har ställt dit en säng... nu ska "bara" väggarna målas och lister sättas på plats sen ska här piffas =)

 Här har vi Sebbes rum...

 Och så här såg det ut efter att all bråte var bortplockad... glömde dock ta kort på rummet efter det att golvet och sägen ställts på plats. Här ska också målas och listas.

Samma dag vi åkte hem vaknade vi upp till denna vintervy... så typiskt att det skulle komma sista dagen, men Sebbe var överlycklig och han hann testa sin nya pulka innan vi for =)

Nästa projekt nu blir nedervåningen där golvet i vardagsrummet ska rivas upp, nytt bärlag, isolering och golvplank ska på plats. Därefter ska väggarna isoleras och förberedas för målning. Vi har bestämt att gavelväggen upp till nock kommer bli klädd med panel som ska vitmålas... kommer bli så bra. Sen ska en kamin installeras i köket och den öppna spisen i matdelen behöver renoveras... ja det är som sagt lite kvar att göra men jag ser att vi börjar närma oss ett läge där vi kan njuta mer av att vara där utan att behöva göra omfattande renoveringsprojekt. 

1 kommentar:

  1. Det där kommer bli jättesnyggt tror jag. Gott nytt år!

    SvaraRadera