Sidor

måndag 23 januari 2017

Jul i stugan...

Ja nu kan det ju tyckas att vi klarat av allt det där vad jul heter och istället blickar framåt mot våren... det håller jag med om... men... jag bara måste ju få berätta för er om vår jul och nyår.

I år var det då vår tur att ha julfirandet... och detta skulle då ske i vår kära stuga. Vi har slitit som djur hela hösten för att hinna få så mycket som möjligt klart innan denna tillställning. 
Vi har spacklat, målat, snickrat, bytt fönster, lagt klinkers, satt panel på väggarna, dragit el... ja det har varit en hel del.
Så kom då dagen D och vi kunde stolt ta emot alla våra gäster till en julstassad stuga... det enda som saknades var faktiskt rejält med snö... blir ju inte samma känsla med barmark liksom.

Sebbe och jag hämtade hem en fin liten gran som vi klädde med allt som hör en julgran till.Hela familjen träffades vid middagstid och började förbereda all mat, måste säga att det är väldigt mysigt att fixa och dona så här tillsammans.


Var lite orolig för att vi inte skulle få plats alla vid bordet men det gick utmärkt, köket är bra mycket större än vad det ser ut.


Jag ska definitivt ta mer bilder och visa er hur det har blivit efter allt fix.
Ha nu en härlig dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar