Sidor

fredag 28 juni 2013

En hel vecka...

Då var det fredag igen, den här veckan har susat förbi en rasande fart.

I tisdags var vi iväg till Hönö-Klåva där det vankades ljuvlig fisksoppa och mys med mina kollegor. Jag tog en massa bilder men av någon anledning går det inte att föra över dessa till PC:n... morrr. Jag känner mer och mer att jag nog behöver skaffa mig en ny telefon, vilket känns helt knasigt då den "bara" är tre år gammal.
Sen får jag ju erkänna att jag är mer sugen att lägga de pengarna på en Ipad mini istället... jaja vi får se hur det blir.

Förresten, det har väll inte undgått någon att det är rea-tider nu - Jag gillar REA... mycket... =)
Jag fick lite extra egentid igår eftersom Sebbe följde med en kompis hem efter skolan, den tiden spenderade jag med att springa runt lite i affärer.
Om ni inte har besökt Mango än så kan jag verkligen rekommendera ett besök... de har verkligen superfina grejer till hur bra pris som helst. Nedan ser ni några av favoriterna, och jag får erkänna att en av dem fick följa med hem... kan ni gissa vilken?

Fina grejer från Mango... kavajen längst upp till vänster fick flytta hem till mig på heltid... =)

3 kommentarer:

  1. Vilket fynd, kavajen är ursnygg. Tycker själv att kavajen är det bästa plagget i garderoben för att man kan ha det till det mesta. Hoppas på lite shopping imorgon när vi ska ut på äventyr. Njut av fredagen vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Sommar rea är ju så himla kul.
    vad fin kavajen var, det är bra att ha en kavaj i garderoben för den kan man använda till mycket.
    Ha en fin helg!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  3. Jag älskar kavajer, precis som ni säger man kan ha dem till det mesta =) Kram kram

    SvaraRadera