Sidor

onsdag 3 februari 2016

Jag säger njäää...

Alltså jag sitter här bläddrar i en alldeles purfärsk modekatalog som damp ner i brevlådan idag... och det är inte den fösta den här "våren" (om man nu ska drista sig till att kalla det vår redan). 
Jag har tagit mig igenom sida efter sida men än så länge har jag inte sett något som kittlat mina sinnen.
Vad är felet liksom, ja jag vet... ibland är det bara som så att modet inte riktigt stämmer med det som jag tycker är snyggt eller passas i. Eller så är det som så att jag helt tappat stinget, inte hänger med i modesvängarna.
Jag tror felet är det där säckiga som är modernt nu, det finns liksom ingen måtta utan det är säckigt både på längden och tvären... inga former alls... kunde lika gärna trätt en soppåse över kroppen och klippt hål för huvudet... taadaa.

Dessa bilder kommer från fyra olika kedjor... tom de smala modellerna ser ut som hus... tänk då hur det skulle se ut på mig som inte direkt är trådsmal från början.


Hmm vad säger ni, känns det som att ni hittar de där wow-plaggen i butikerna just nu?
Jag behöver verkligen hjälp med inspirationen här känner jag.

2 kommentarer:

 1. Hm har varit dålig att kika runt på vårens mode.... men kan bara hålla med dig, det där är inga kläder som tilltalar mig. Var är alla fladdriga, våriga och ljuvliga klänningar??? Ha en fin helg vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Nää det är nog inget som jag skulle köpa.
  Men det är alltid roligt att kolla runt på vårkläder :)
  Fin fredag till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera