Sidor

torsdag 28 juli 2011

Tiden går snabbt när man har kul...

Redan torsdag... vilket innebär att vi "bara" har 10 dagar kvar på vår semester... gaaahhh.
Nåväl idag har vi skrapat fönster och dörrar, sadlat ut för panel och fönsterlister och grundmålat samtliga vindskivor. Nu håller vi tummarna för att det är fint väder imorgon så vi kan måla klart skivorna... =)
Imorgon kommer även Sebbes kusin igen så då blir det inte lika trist för vår lille skrutt. Måste säga att han har varit otroligt tålig, han har varit med oss varenda dag och sprungit omkring och pulat med sina egna grejer.
Planen inför morgondagen är att skrapa taket (HUR många gånger har jag inte sagt det...), måla ett lager färg på vindskivorna, grundmåla fönstren och ev listerna till dessa som vi först måste såga till. Sen ska vi hämta L-elementen (formen till grunden som vi ska gjuta i) och plocka upp drev till fönstren. Sen hoppas jag att jag ska hinna påbörja slipning av bordsunderrede samt betsa bordsskivan en första gång... puhh.. det var nog allt... tror ni vi kommer hinna med detta imorgon... =)

Grundmålade vindskivor.

Blivande köket... på måndag ska panelen och fönsterfoder upp... kommer bli ett helt annat rum. Dock återstår det att slipa och lacka golvet, får dock vänta med detta tills plattan är på plats.

Nysrapade fina fönster.

Kommer bli så fint när de målats i vitt... fönsterlisterna kommer målas i en grå ton precis som golv- och taklisterna... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar