Sidor

torsdag 10 november 2011

Vår hall...

Vår hall är inte speciellt stor så det gäller att planera rätt... för ett tag sen köpte vi en bänk där fina korgar kunde placerades på rad. Sittkuddarna från Tine K är nu beställda från Perlanliving, kommer göra sig så bra och det ska bli kul att få hem dessa.
Nu är det dags för lite lull-lull tycker jag... och det är där ni kommer in. Ok, jag får nog börja med att beskriva stilen för er i hallen. På ena väggen hänger ett hjorthuvud i aluminium (köpt hos Inreda.com) och väggen bredvid är en fondvägg föreställande trädstammar, på denna vägg skulle jag vilja hänga upp antingen fågelholken eller den ensamma fågeln (båda från MIHO, finns hos härliga Inreda.com)... oberoende av vilken jag väljer kommer den att tillföra lite färg i en annars grå/vit/svart hall. 
Nå vad tror ni, vilken är finast att hänga på en tapetstam =)
2 kommentarer:

  1. Vad kul att du hittade in till mig! Och att vi delar kärleken till pressglas! Jag håller på holken höll jag på att säga..ler. D¨får du både färg, holk och fågel... Ha en skön helg!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Om du ska göra något tokigt och färgglatt så måste du gå hela vägen tycker jag :) Med andra ord : Massa holkar :) Puss/lillasyster

    SvaraRadera