Sidor

måndag 30 januari 2012

En lång härlig dag...

Vilken dag vi haft idag... vi hann med ett par åk innan Sebbes skidskola började. Måste säga att skidlärarna här är helt underbara... vilken hand de har med barnen. Vi hade bokat in Sebbe på en nybörjar klass, för att han skulle få grunderna... och han lärde sig en hel del men jag tror nog att han hade haft mer behållning av en lite mer avancerad klass... men men vi får se hur det går.  Det är just de där små tricken som han behöver få med sig och då är nog nybörjare det enda rätta.

Skidskolan...
Hahaha underbart... Sebbe är den som står upp... =)

PG, Andy och K har idag testat att åka snow board... det ser ju verkligen så coolt ut men jag tror jag håller mig till skidor. På eftermiddagen åkte vi upp hela gänget i en blå backe och våra nybörjare tog sig ner utan svårigheter. Sebbe var otroligt imponerande och kryssade sig ner utan problem hela vägen =)

Vid fyra-tiden styrde vi kosan mot Experium och deras badpalats... sååå skönt... vi spenderade mesta tiden i deras varma utebassäng med utsikt över backarna. Åker ni hit måste ni bara testa detta, ljuvligt är vad det är =)

K i full mundering... det var 10 minus så heltäckt var ett måste.


PG med sin snow board.

1 kommentar: