Sidor

lördag 7 januari 2012

På tur...

Halloj godingar, hoppas ni haft en härlig dag... med sol. Här har det regnat som vanligt... det finns en anledning till att Göteborg, förutom Bästkusten, också refereras till som Blöteborg... japp så är det.

Ja vi har mest spenderat tiden i bilen idag, tanken var att vi skulle ta en sväng till IKEA... vilket vi också gjorde. Men tror ni det fanns fler som tänkt samma tanke en dag som denna... jahadå. 
Kön började redan på motorvägen och när vi väl lyckats komma in på parkeringen cirklade mängder av bilar som hökar för att försöka få en plats... lite roligt att se trots allt... förarna tog sikte på någon som lämnade varuhuset och smygkörde efter personen... haha... snacka om att vara förföljd =)
Nåväl efter 10 minuter gav vi upp och åkte hem igen... tror ni inte att det hade hänt en olycka i tunneln då... vilket medförde lååånga köer... ja så det var bara till att "köa" hem igen.

Idag bars alla julgrejer upp på vinden, ja alla förutom de fyra snögubbarna som Sebbe gömt under sängen då =) 
Han kom ut storgråtande och bad om ursäkt för att han gömt dem... han är så underbar min lille skrutt... har aldrig varit bra på att ljuga... eller behålla hemligheter för den delen... =)


2 kommentarer:

  1. Visst längtar men efter våren men här är det faktiskt jul än;)
    Såg ditt inlägg om Ewa i Walla och jag har länge varit så sugen på en så fin kjol! Måste testa den innan man vet om den passar;)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera