Sidor

fredag 27 januari 2012

Packning pågår...

Idag har vi haft fullt upp med att packa och fixa... Sebbes och min väska är nu klara... PG brukar vara rätt snabb när det kommer till de här grejerna så det kommer bli så bra så... =)

Vi förvarar alla våra vinterkläder på ett och samma ställe vilket är rätt skönt. Vi bestämde oss dock för att ta en titt i påsen så att allt verkligen fanns där... och tur var väll det för av någon anledning hade EN vante och en raggsocka bara gått upp i rök... otroligt konstigt. Det är som när man tvättar strumpor och det alltid försvinner minst en... det där sockätarmonstret är skoningslöst... har ni också ett sånt monster hemma hos er?

Ikväll kommer min bror och hans tjej hit. För att vi ska komma iväg tidigt på lördagsmorgonen kommer de sova här i natt. Planen är givetvis att ta sig dit så snabbt som möjligt men också att stanna till på Outletten precis innan Lindvallen för att komplettera utrustning (läs raggsockor och vantar) och hinna hämta skidorna. Fixar vi detta kan vi ge oss ut i backarna redan på söndag. 
Hoppas nu bara att det är suveränt väder med strålande sol och max -5 grader... kan man få beställa det tro. 
Jag lovar att dagligen uppdatera er om vad som händer uppe i Lindvallen =)

2 kommentarer:

  1. Ha det supergott:)) och det där med strumpor är ett mysterium...hopplöst försvunna med jämna mellanrum hos oss:))
    Gör lite snöbollar för mig med:) kram kram:))

    SvaraRadera