Sidor

fredag 13 juli 2012

Jag fattar inte...

Ok, OM man har bokat upp en hantverkare en vecka... är då inte tanken att han ska vara DÄR den veckan? 
Alltså om vi hade haft kunskapen att resa stommen själva hade vi gjort det, jag lovar... men som sagt nu har vi inte riktigt den kunskapen fullt ut och därför hade vi då hyrt in en hantverkare. Utav de fem dagarna vi kontrakterat honom har han bara varit där 2,5... resten har han varit iväg på ANDRA jobb. Droppen var när han igår kväll berättade att han skulle iväg till Stockholm och därför inte kunde hjälpa oss mer... idag på morgonen ringde vi honom lite akut eftersom vi var tvungna att reda ut vissa grejer, han kom förbi en snabbis ( i full snickarmundering) men han poängterade att han absolut inte hade tid att stanna... efter en stund berättade han att han inte skulle åka till Stockholm eftersom han hade så mycket att göra så han var tvungen att jobba... men då alltså inte med oss utan han hade bokat upp sig på annat... alltså någon mer oseriös snickare får man nog banne mig leta efter och jag kan säga att han ALDRIG kommer få jobba hos oss igen.


2 kommentarer:

  1. Så himla dåligt! Frågade ni inte hur han kunde boka upp annat när ni hade bokat in honom för hela veckan? Hur hittade ni honom? Hoppas att ni får tag på någon annan väldigt snabbt, som dessutom inte är så värdelös! Önskar att vi hade varit där och kunnat hjälpa till, kan inte så mycket om renovering av hus, men är snabblärd och jobbar snabbt - lika så Kane. Plus så har jag kikat flitigt varje vecka på "The Block" här i AU, så känner att jag kanske är lite av en expert på renovering kanske ändå ;) Saknar er och hoppas att allt löser sig. Puss och kram, lillasyster

    SvaraRadera
  2. Jag tror att vi hade fixat det helt suveränt själva... med hjälp av er =)
    Nu har vi lyckats lösa det mesta men jag är otroligt besviken och som sagt och han kommer inte att bli anlitad av någon av oss häromkring... =/ Kram på dig syster yster.

    SvaraRadera