Sidor

onsdag 11 juli 2012

Progress...

Hej på er alla... om ni visste vilken träningsvärk jag har... i hela kroppen. Idag sprang vi igen, det gick inte lika lätt kan jag säga, bena var stumma och värkte som sjutton från tidigare tur men vi har tre och en halv vecka på oss att förbättra resultatet =)

Idag har vi hunnit få upp andra våningen och lagt på råspont på taket. Klockan åtta kom leveransen av fönster från Skånska byggvaror... så nu har vi allt på plats för att kunna färdigställa utbyggnaden utvändigt... ja iof behöver vi plocka upp lite tegelpannor... men sen så. Tänkte visa er lite bilder på hur det ser ut just nu.

Sebbe har sitt egna lilla projekt på gång...

Så här såg det ut i tisdags...

När vi rev väggen på övervåningen hittades denna skatt...

Och så här lämnade vi torpet nu i kväll, taket är på plats nu ska bara väggarna dit också.

Den förre ägaren klagade på att det alltid var en massa muslort på övervåningen. När vi rev vägg och tak idag hittade vi världens största musbo... man fattar nog inte hur stort det var men jag kan säga att boet sträckte sig från golv till tak och innehöll diverse delikatesser, allt i från nötter till små fågelägg.

Här ser vi hålet in till andra våningen från utbyggnaden. Ingången är tänkt att bli lite större, men det tar vi sen.

2 kommentarer:

  1. Ååå så fint det ser ut!! Vad fort allt verkar gå. Duktiga ni är!! Imorgon ska jag in till er och vattna blommor:)!! KRAM Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååå söta... du är bäst =) Jag hade hoppats att vi skulle kommit mycket längre men på grund av att snickaren vi anlitat inte visade sig vara så seriös som vi trodde så tar det nu liiite längre tid =/ Men men, framåt går det ju trots allt. Kram kram

      Radera