Sidor

onsdag 8 januari 2014

Svarta hålet...

När vi flyttade in i den här lägenheten för ca fyra år sedan fick vi ta över ett enormt stort förråd på vinden (vi brukar kalla det för "svarta hålet"). 
I förrådet fanns det redan en del kvarlämnade saker, tror folk använt det som en avlasningsyta för oönskade grejer.
Igår tog vi med oss ficklampor och traskade upp för att gå på skattjakt =)
Längst in på ett par biffiga skinnfåtöljer låg det en gammal lampa som vi båda blev lite smått förtjusta i... frågan var bara om den funkade.
Efter lite avtorkning och montering av nya glödlampor var det dags att testa... och jorå den funkade... delvis. Man får nog dra om sladdarna i den för som det är nu lyser inte alla lampor lika starkt... men de lyser i vart fall.

En sak som jag vill kolla med er bara, ska man ha skärmar på? Tänker mig ett par vita konformade i så fall... vad tror ni?
3 kommentarer:

 1. Ett par fina i vitt linne skull vara fint. Lite franskt shabby chic kanske? Mia2.. men troligen något helt annat nu när jag föreslår det. Vi brukar ju tycka tvärtom ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha i vanliga fall skulle du ha helt rätt... alltså om att vi tycker helt tvärt om varandra... men den här gången har du nog inte så fel... skulle nog passa =) Kram M

   Radera
 2. jag röstar på extra vackra, matta, glödlampor, där glaset är "skulpterat", svårt att beskriva, inte runda i formen, mer avlånga, som en glasstrut.......montera in dimmer till kontakten, så får ni "mysbelysning" i taket, det blir fint tror jag.

  SvaraRadera