Sidor

måndag 10 februari 2014

Dagens tips...

Det finns ett antal inredningsbutiker här i Göteborg, vissa av dem sätter sina spår om man säger så.

En sådan butik är Grönbergs Interiör... en helt makalöst vacker butik med sprylar från golv till tak i form av ljuvliga ljus i alla dess former och färger, små vaser, lyktor, fjädrar, statyer, takkronor, smycken, kuddar, ramar... ja ni fattar... här finns allt. Det är som att kliva in i en fransk bodoar med ljuvliga dofter och musik från Edit Piaf. Jag skulle helt klart kunna tänka mig att krypa upp i deras soffa med ett glas vin och bara sitta där i ett par timmar och bara insupa atmosfären.

Har ni vägarna förbi  Kungsgatan nr 18 så bara måste ni gå in.


Igår for vi ner till Bjuv för att fira min härliga mormor på födelsedagen. 83 år fyllde denna dam och dagen till ära fick vi träffa hennes pojkvän... haha vist är det ljuvligt.
Dessvärre har jag inga bilder att visa er, eftersom jag lyckades glömma min kamera på hennes hatthylla... riktigt irriterande...men det innebär att vi väldigt snart måste hälsa på igen.

4 kommentarer:

 1. Klar favvobutik. Kanske ett besök snart igen. Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, jag o Mr C satt precis o pratade om att ta en tur till Götet för att ta en lunch på favoritstället Långedrags värdshus, då kommer vi absolut ta en sväng inom här. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad roligt, och mysigt =) Ni kommer garanterat inte bli besvikna. kram kram

   Radera