Sidor

torsdag 13 februari 2014

Sjukstuga...

Vi blev sjuka... och sen gick det över... nästan.
Låter det skumt? Ja det var det verkligen, Sebbe var dålig förra helgen och dras fortfarande med hosta. Jag och PG hade rejält med feber och ont i halsen igår och under natten... men nu känns det redan bättre... skumt det där men ingen är gladare än jag... vill helst inte vara sjuk alls just nu.

På eftermiddagen idag packade vi in oss i bilen och for en sväng till IKEA. Värmeljus och en ny tvättkorg stod på inköpslistan och eftersom vi var där vid middagstid passade vi på att äta middag där också. Rätt trevligt och faktiskt riktigt gott. Vi plockade på oss både för- huvud och efterrätt för tre personer och hela kalset gick på 150:-... det ni... det händer inte så ofta =)

Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder men jag lyckas inte få över de bilder jag tar med mobilen till min dropbox... och kameran ligger fortfarande på hatthyllan nere hos mormor i Skåne. Gaahhh vi får nog svänga ner en sväng till helgen igen för så här går ju inte att ha det... jag menar inga bilder... nä fy.

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna att du mår bra inu och att vi ses på jobbet på måndag, vi har ju positiva nyheter att prata om. De nya jobben på VGU finns på Jobpostings sen igår, gå in och läs. Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Skönt när det går över fort :)
  Min kamera är hos kameradoktorn då jag tappade den i golvet, det känns som det kommer att ta ett
  tag innan jag får tillbaka den, inte kul.
  Ha en mysig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Håller tummen att ni håller er friska, själv har jag legat i över en vecka o det är så himla trist o tråkigt. Ha en fortsatt mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera