Sidor

onsdag 6 januari 2016

Färgval...

Godmorgon finingar... ännu en ledig dag... inte helt fel =)
Jag sitter här och fnular på väggfärg till torpet. Gavelväggen där det kommer sitta plank från golv till nock ska målas vitt, så långt vet vi... men sen har vi resterande väggar, som kommer sträcka sig upp och in på övervåningen. Det får inte bli för mörkt men ändå något som bryter av mot den stora vita väggen och det ljusa trägolvet. 
Vi har några favoriter från Beckers än så länge - 778 Duggregn, 800 Mistel, 801 Mossa och 825 Salvia som alla går åt det gröna hållet.
Det får helt enkelt bli att fixa några provburkar och när vi sedan åker ner i slutet av januari måla upp dessa på väggarna (hoppas bara det finns några väggar att måla på då =)

På Beckers studio kan man provmåla väggar så man ser på ett ungefär hur det blir, vilket är toppen. 
Vad tror ni, kan det bli bra... har ni någon favorit?

3 kommentarer:

 1. Snygga färger. Spännande att ha ett torp att renovera. Kram

  SvaraRadera
 2. Mistel eller duggregn, de andra två är lite för mörka. Tänk dig en ruggig mörk regnig dag, de två mörkare färgerna kommer då göra rummet mycket mörkare... :) Puss / lillasyster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm ja du har nog rätt, Mistel är faktiskt min favorit... men man vet ju aldrig när de kommer upp på väggen, då kanske det blir något helt annat. Ska provmåla med alla fyra färgerna, lovar ta en bild och visa hur det ser ut då =) Stor kram min fina

   Radera