Sidor

lördag 2 januari 2016

Lite tankar... igen...

Godmorgon godingar, hoppas ni fått en härlig start på lördagen =)

Jag fick en massa fina julklappar i år också, och en av dem fick jag av min ljuvliga väninna...


Lilla Målarboken - I Blom, Mindfulness i fickformat... boken innehåller världens finaste bilder som man kan färglägga som man vill samt en hel hög med tänkvärda citat.


Nedan ser ni 5 av mina favoriter... ja det fanns så klart fler men det går ju inte att avslöja alla... min rekommendation är att ni köper boken =)

"Om du inte har det bästa av allt, gör då det bästa av allt du har"
Vi springer fortare och fortare... strävar hela tiden efter mer/nytt vilket gör att vi tenderar att missa guldkornen som vi redan har. Det är så lätt att haka på hjulet, jag har själv varit där... och det är inte lätt att hoppa av, stanna upp och reflektera över var man är påväg... på riktigt.

"Hur du ser på världen avgör vad du kommer hitta omkring dig. Om du söker efter det positiva kommer du inte bli besviken"
Det här är något jag är bra på... att ALLTID se positivt på det som händer omkring mig... även om det kanske inte upplevs positivt i skeendet. Något att alltid ha med sig i tankarna är att när en dörr stängs öppnas alltid en annan. 

"Du kan inte styra det som händer omkring dig men du kan styra det som händer inom dig"
Jag har en väldigt stark intuition och genom åren har jag lärt mig att följa denna utan tvekan... detta har stärkt och gett min ibland ängsliga själ en otrolig ro... att våga lita på min magkänsla.
Som min käre sambo skulle uttryckt det - "En påse skit är fortfarande en påse skit även om du slår in den i guldpapper och lindar den med silkessnören... luktar det illa så är det illa" =)

"Idag och varje dag - gör en liten sak som gör dig lycklig, och din lycka kommer att växa"
Njut av livet och allt det vackra det har att erbjuda. Använd finporslinet VARJE DAG, sprid kärlek och leenden till alla... det smittar av sig... otvivelaktigt.  

"Var inte rädd för att gå sakta framåt, var rädd för att stå still"
Ta vara på och lev ut dina drömmar, det är aldrig försent att göra det du vill göra. Det finns inga begränsningar... vägen till ditt mål kanske inte är rak men om du bestämmer dig kommer du alltid ta dig dit.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig bok, älskar själv citat som inspirerar och är tänkvärda. Hm ingen dålig prishöjning på ljusstaken, men jag är så glad för den och vet du....jag fick också "skålen" på min födelsedag, vilken lycka. Tack för tipset om boken. Stor kram Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ååå nu blir jag lite sotis... Inge dålig julklapp, men så har du varit extra snäll också så du är värd det tusen gånger om =) Kram kram

   Radera
 2. Vilken fin bok med tänkvärda citat. Tog till mig flera av de. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen är det ingen "vetenskap"... inget man inte känner till sen tidigare men det är så himla bra att bli påmind, får en liksom att landa med båda fötterna igen =) Kram kram

   Radera