Sidor

tisdag 25 januari 2011

Deppig...

Jaaa, det händer inte så ofta... ärligt talat vääääldigt sällan. Jag är av naturen en glad och positiv människa, om jag får säga det själv, som alltid försöker hitta ljuspunkter även i det mörkaste mörker.
Men idag har jag faktiskt varit rätt nedstämd. Vad beror nu detta på... jo. Sen mitten av oktober har jag av någon konstig anledning dragits med en förkylning som vägrat ge med sig... ont i halsen, snuvig osv.

Idag var jag hos läkaren och hoppades givetvis på att han skulle hitta felet och kurera mig med ett litet piller... det visade sig inte vara riktigt så lätt. Efter en grundlig undersökning av hals och svalg  konstaterade han att jag var frisk som en nötkärna, vilket kändes bra... men det han sa sen fick mig att må mindre bra. Mitt framför mina ögon förvandlas denna specialistläkare till en psykolog i miniformat. Han börjar ställa en massa frågor som alla gick ut på när-var-hur... något jag borde kunnat göra själv... och istället använt de där 300 kronorna till att köpa mig nått fint =) 
Nåväl, min kropp (hals i det här fallet) protesterar och vill inte vara med mer i den stress och press mitt nuvarande arbete innebär... och det gör mig ledsen, för jag vet att jag inte kan göra något åt min jobbsituation, för det är så organisationen är uppbyggd. Att producera så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt för att öka vinsten... enda alternativet är att söka mig en annan tjänst =(

1 kommentar: