Sidor

måndag 31 januari 2011

Kallt...

Idag har det varit bitande kallt, våra ansikten har blästrats av en isig vind. Inte det roligaste vädret att åka skidor i, men vi gjorde vårt bästa =)
Vi beslutade oss för att ta liften bort till Lindvallen där utbudet av backar är lite bättre än här på Högfjället. Vi "landade" högst upp i Gustavsbacken, en backe som vi åkte hur mycket som helst i förra gången vi var här. Men idag kan jag säga att det var rena rama mardrömmen att ta sig ner, det blåste nått helt otroligt och isen låg tjock på flera ställen vi hade först tänkt att åka sittliften ner med Sebbe till de gröna backarna men eftersom det blåste så mycket var denna avstängd. Kan säga att försöka ta sig ner med en liten kille i famnen var inte kul... men tillslut nådde vi slutet på mardrömmen. Med mjölksyra i varenda muskel beslutade vi oss för att börja med en fika. Sebbe åt som en häst av pannkaksbuffén och allt eftersom blodsockerhalten höjdes, i takt med intaget, kände vi alla fyra hur krafterna återvände igen. 
Efter ett par åk beslutade vi oss för att ta oss hem och istället åka bort till Stadiums outlet, ett mycket bra val ut fyndsynpunkt, ett mindre bra val ur pengasynpunkt =) De hade hur mycket fina grejer som helst och vi åkte därifrån lite fattigare men med ett stort leende på läpparna.

Snyggaste gänget..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar