Sidor

måndag 31 oktober 2011

Händelserik vecka och helg...

Japp, tror det eller ej... DET har faktiskt hänt en hel del i veckan som gått... och trots detta ingen uppdatering här... MEN den som väntar på nått gott heter det ju... =)
Ok, i torsdags kom min kära mor hit till Götet vilket alltid innebär fullspäckat program. Efter middagen åkte vi till Allum som hade kvällsöppet från 20-22... ärligt talat vet jag inte riktigt vad vi tänkte på... men jag kan ju säga att vi INTE var de enda som var där.

Fredagen började vi med ett besök hos tandläkaren, Sebbes andra besök. Där konstaterades det att han hade en tand lös... gissa vem som var mäkta stolt när vi gick därifrån =) Efter det åkte vi in till stan och kikade... självklart fikades det också... men det förstod ni säkert =)

Sent på kvällen knackade det plötsligt på fönstret (vi bor en halvvåning upp) och utanför stod ett gäng poliser. Det visade sig att de skulle göra en razzia i porten bredvid där det vist "pågick kriminell verksamhet"... alltså... vi bor verkligen inte i nått dåligt område och här händer aldrig några konstigheter så vi blev mäkta förvånade. Nåväl, jag hoppas att de hittade vad de skulle, känns liksom tryggare så.

OK, imorgon får ni höra vad som hände i lördags och söndags... många bilder utlovas... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar