Sidor

söndag 23 oktober 2011

Inflyttningsfest...

Igår satte grannarna ovanför upp en lapp i trappan om att de skulle ha inflyttningsfest... de flyttade in för 6 månader sedan och har haft ett antal fester sen dess men uppenbarligen ingen "inflyttningsfest". Nåväl jag ha mina öronproppar och dessa har funkar bra tidigare gånger så hur illa kan det vara.
Ja var ska vi börja... kl 0315 spelade de så högt att alla icke förankrade saker skakade... alltså bokstavligen. Inte ens mina öronproppar klarade detta oväsen... så PG traskade upp och bad dem sänka... vilket de gjorde... marginellt. Efter en halvtimme kom Sebbe in till oss med kommentaren "de spelar väldigt högt, ska dom inte sova snart".

Vid fem imorse stängdes musiken av och de började städa... jag lovar... de sprang omkring som galningar där uppe och släpade runt på sina möbler.
Med andra ord vi är liiiite sega idag. Nu ska vi dock ut på en härlig promenad i solskenet =)

Ohh... ett stort grattis på födelsedagen min underbare bror =)

2 kommentarer:

  1. Ujujuj!!! Det där lät aningen jobbigt!! Det är ju det där som kan bli lite jobbigt när man har grannar tätt inpå som man dels måste ta hänsyn till och som man måste stå ut med emellanåt :-) Hoppas det inte är såna som har fester var och varannan helg för det skulle då inte jag palla av vad det låter som...haha! Hoppas ni var lediga idag och kunde slappa och ta igen er efter natten :-)

    Må gott!

    Å tack för titten hos mig!

    SvaraRadera
  2. Stackars er tur att det inte var nästa helg då kunde jag ha gjort mig olycklig.

    SvaraRadera