Sidor

måndag 16 maj 2016

Alltså...

Hur härligt har det inte varit de här veckorna... ja det var kanske inte så gott väder i lördags och söndags men det är ok, bara det vänder snart igen.
Lagom till Kristiflygare packade vi in oss i bilen och for ner till torpet igen och vilken helg det blev. Kändes nästan som högsommar och vi njöt för fulla muggar.

En hel del projekt startades upp... och avslutades likaså (känns ibland som att vi bara påbörjar en massa som sen tar en faslig tid att avsluta.

Tänkte visa er lite vad vi hittat på...

Inne hände det inte så mycket, mer än att vi spelade spel, tände brasa och njöt i största allmänhet.

Ute hände det desto mer... jag bestämde mig för att anlägga en plantering runt eken. Sagt och gjort, ett par timmar senare hade jag planterad både jordgubbar och lavendelbuskar i en härlig kavalkad. Nu håller vi bara tummarna för att det blir några jordgubbar också.

Det badades i badtunnan, under ett antal dagar. Det är ett litet helsike att rengöra den men attans vad skönt det är att glida ner i det varma vattnet och bara ånga bort.
Sebbe och hans kusin plaskade runt tills de såg ut som russin.

Den här sötnosen lämnade aldrig killarnas sida. Världens ljuvligaste hund som har ständig koll på allt som händer.

Sebbe tog med minsta kusinen på cykeltur... Tjalle (hunden) är i himlen och har spanat in en stooooor såpbubbla... ser ni den... =)

Busken med de fjäderliknande blommorna har nu börjat ta sig och jag hoppas den kommer bli lika fin som förra året... kommer pryda sin plats väl där på "fikastenen".

Ååå längtar redan nu tills nästa gång vi far ner... ska bli så spännande att se hur mycket som slagit ut och vuxit upp... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar