Sidor

söndag 1 maj 2016

Härlig helg...

Den här helgen har verkligen varit helt fenomenal... min bror med sambo kom på besök vilket alltid är lika uppskattat.

Vi spenderade lördagen med shopping från 11 till 18... sen hem en sväng för att byta om och så begav vi oss iväg ut på stan för lite god mat. 
Men vi började som sagt dagen inne i stan där överst på listan var att hitta en kostym till ett bröllop de var bjudna på nu i sommar. 
Kan säga att vi hittade en superfin med en gång som satt som ett smäck. Gillar verkligen den blå färgen, en klassiker.


Efter det var det dags för lunch och eftersom vi alla älskar sushi begav vi oss till favoritstället, Haiku Sushi, för att tävla om vem som kunde få i sig flest bitar... jag vann inte kan jag säga =)

Fika var vi ju också tvungna att gör, gäller ju att passa på =)Efter ett antal butiker till bestämde vi oss tillslut för att packa in oss i bilen och styra kosan mot Freeport (eller Hede fashion outlet som det numer heter). Har inte varit där på flera år och jag blev positivt överraskad över utbudet.

Efter detta var det dags för middag på stan och vi hamnade på Vapiano, en past/pizza/risotto-restaurang där man tillagar din beställning medan du står och ser på, vilket gör att man kan ändra och justerar medan den tillagas. Supergott och jag kan verkligen rekommendera er ett besök här. Väldigt speciell miljö och allt känns så fräscht.Lillskrutten åt pizza, degen hade de vridit till så att det såg ut som att pizzan hade kaninöron... så roligt att de anstränger sig extra för de små... det uppskattas =)

Hoppas att ni också haft en härlig helg mina vänner.

2 kommentarer:

 1. Sååå kul att få gå på bröllop och kostymen satt verkligen som en smäck...Snyggt med blått också.Hm får nog åka till Freeport, ett tag sen vi var där, kanske kan jag fynda nåt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig dag och hur snygga blir dom inte i kostym ;) ;)
  Blått är snyggt !
  Vi var på Freeport i söndags, där hittade jag en fin klänning som
  jag ska ha på sonens student.
  Kram Pia

  SvaraRadera