Sidor

onsdag 17 augusti 2016

Batubygge...

Tänkte visa er ett annat av våra projekt i stugan... vi håller på att bygga en bastu. 
Japp ni hörde rätt, som om vi inte hade nog att göra men PG älskar att basta och på vår tomt stod det ett fallfärdigt uthus så han tyckte det var en bra idé att riva detta och bygga en bastu där istället.
Sagt och gjort, innan vi for hem hann vi få upp själva skalet... nu ska bara insidan inredas med panel och lavar. Kan nog bli riktigt härligt när det är klart... kanske jag också kan lära mig att njuta av att sitta och svettas... om jag ger det en chans... och det är vinter =)
Så här ser det ut hitintills...


Nästa gång vi åker ner blir det till att måla panelen en gång till, sätta upp vita knutbrädor och fönsterfoder och eventuellt påbörja att lägga klinker på golvet. Tanken är att måla dörren blå, så den får samma färg som stora huset. 
Till våren ska vi bygga till en liten "altan" utanför som ska gå i etage där det ska finnas en utedusch i anslutning... som sagt planer finns det gott om =)

Ha nu en grym dag mina fina vänner.

4 kommentarer:

 1. Himmel vad duktiga ni är, kommer att bli hur bra som helst. Vilken härlig resa ni har haft, Rhodos är bara så mysigt. kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Rhodos var verkligen riktigt härligt, kan absolut tänka mig att åka dit igen =) Haha ja projekt och planer finns det som sagt gott om. Varje år säger vi att "nu ska vi bara ta det lugnt"... men det är bara att inse att det kliar för mycket i renoverings ådran =) Kram på dig

   Radera
 2. Oj vilket projekt, spännande! Vi har nyss återblickat på vår blogg och tänkt tillbaka på när vi renoverade och byggde om vår husbåt. Galet projekt... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du det här är ju helt galet... er husbåt... ÄLSKAR DEN =) Har skrivit lite mer på din blogg... kram kram

   Radera