Sidor

tisdag 5 februari 2013

Begynnande förkylning...?

Jag är trött... ni vet så där febertrött... som om kroppen inte fått vila tillräckligt. Så, ikväll ska jag försöka komma i säng liiite tidigare än vanligt (inte lätt dock när man fastnat framför tv:n i den nya serien Arrow).

Jag måste bara berätta en sak som irriterat mig i ett par veckor nu, men som i kväll faktisk fick mig att bli riktigt arg... och mina slutsatser kommer säkert få några av er att höja både en och två gånger på ögonbrynen. 
Jag kan vara rätt vimsig ibland, städar gärna undan grejer som jag sen inte hittar osv... MEN jag kommer ALLTID på var jag lagt dem tillslut om jag funderar en stund. 
Den senaste månaden har dock saker spårlöst försvunnit, har jag tur hittar jag dem på ställen som varken jag eller någon annan i familjen lagt dem på. Jag ska ge ett exempel... jag har en strumplåda där jag lägger strumpor som av någon anledning inte har någon "maka" senast jag fyllde på denna låda var för ca 6 månader sen... i söndags tvättade vi och när jag sen skulle para ihop strumporna var det två par som saknade sin partner så att säga. Jag gick till min låda och vad låg där om inte de två som saknades.
På vardagsrumsbordet har vi tre kaffekoppsunderlägg liggandes... alltid... Idag var två av dem spårlöst borta, jag har fortfarande inte hittat dem!!! 
Det här är bara två av alla de saker som hänt här hemma.
Ok, här kommer nu min teori... från Småland fick jag med mig lite "gamla" antikviteter... en glasflaska, en silverskål mm... min teori är att något av dessa föremål hade med sig en ande som nu "busar" med oss... Är detta ens möjligt?? Ja jag vet inte men just nu känns det som en väldigt logisk förklaring. 
Vad tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar