Sidor

måndag 20 mars 2017

Helgens äventyr...

Den här helgen har det verkligen varit full rulle på.
I fredags blev det en spontan AW med fina väninnan... vi började på Post och avslutade kvällen på Manana (Odinsplatsen) där vi vräkte i oss diverse tapasrätter... så gott.


I lördags åkte jag och en annan ljuvlig donna på vårshopping... flera timmar spenderades springandes ut och in i diverse butiker. Så roligt och nu ska nog vårgarderoben vara kittad tror jag.
Lunchen intogs på Viskans Bar och Bistro (vid Knalleland i Borås) och jag måste säga att det här stället överträffade alla mina förväntningar. 
Maten var helt underbar, både smak och uppläggningsmässigt. Det fanns hur mycket gott att välja på som helst och de hade satsat på olika koncept så som LCHF, rawfood mm.

Inredningen var helt underbar den med, som att sitta i en fransk trädgård... det var bara porlande vatten och fågelsång som saknades.
Har ni vägarna förbi måste ni bara stanna till här och njuta av något av deras ljuvliga bakverk eller härliga lunch.

Och i söndags spenderade vi ett par timmar i Lisebergs spelhall. 
PG's företag hyr varje år in sig här och låter personal och kunder spela för glatta livet... ett väldigt uppskattat event som varje år samlar både vuxna och barn =)


Ha nu en ljuvlig dag mina fina vänner så ses vi snart igen.

3 kommentarer:

  1. Låter som en perfekt helg :)
    Önskar dig en bra start på veckan.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Verkar som du haft fullt upp denna helgen, kul när det händer mycket men nästan så man behöver en dag ledigt till då :) Kram Suss

    SvaraRadera