Sidor

söndag 23 april 2017

När man trillar dit...

Efter en intensiv vecka var det äntligen dags att njuta av lite ledighet.

Så i fredags bestämde jag och min ljuvliga väninnan oss för att avrunda veckan med att vara lite kulturella, så vi gjorde ett besök på designmarknaden på "Auktionsverket Kulturarena"De har öppet hela helgen och en mängd designers finns på plats för att visa upp sina kreationer i form av smycken, kläder, keramik, konst mm mm

Det var så nära att en av dessa från Lisa Hammar Posse fick följa med hem... som prydnad då så klart...

ENOKK fanns också på plats med sin härliga kragar och halsdukar avsedda för våra fyrbenta vänner. 
När vi skaffar en hund ska han definitivt få en härlig krage att ha runt halsen.
(Bild lånad från ENOKK)
Fler härliga tavlor målade i bläck, från Sofia E.

Dessa tavlor kom från SWART (Sanna Wieslander Art), så coola. Jag gillar verkligen de olika djuransiktena på människokropparna. Ni ser dessutom målade tavlor från Lisa W Breitholtz.

Roliga smycken från Girl Crush Bling.

Therese med egna företaget Modern Stories, klär om möbler i diverse härliga tyger.

Och nu mina vänner, det som fanns på det här bordet fick mitt hjärta att klappa extra mycket får jag erkänna. 
Har ni sett vilka underbara kaniner... det är Josefin Mollberg som skulpterar dessa personliga och unika kaniner i stengodslera. I bakgrunder ser ni också Johanna Carlanders härliga tavlor. 

Den här lilla vita kraken föll jag pladask för och jag ångrar såååå att jag inte plockade upp den.

Ja detta gjorde jag in fredags.
Ha det nu gott så ses vi snart igen.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera