Sidor

söndag 2 april 2017

Återhämtning...

Sol, humlor, fjärilar, krokus och snödroppar... får man säga att det är vår nu... eller åtminstone "förvår"... är det ok?
Vi har varit nere i Småland i helgen för att klappa lite på friheten. Det finns inget som kan mäta sig med att fara dit, all stress och press släpper och själen får möjlighet att återhämta sig en stund från storstadspulsen.

När vi svängde in på parkeringen stod hela gräsmattan i blom, bokstavlig talat... krokus, snödroppar och blåsippor tävlade om vår uppmärksamhet... helt underbart.

Den här helgen ägnade vi oss åt planering, vad vi behöver göra utomhus för att få ordning på vår försummade trädgård. Det kommer bli så bra när allt är klart... får visa er min skiss när jag har fått ner alla detaljer lite snyggare på papper.

Jag passade dock också på att rensa i befintliga rabatter och tillsatte lite extra näring. Jag har ju turen att ha oändlig tillgång till världens bästa jord som de här krakarna hjälpt till att tillverka.Kan säga att jag har träningsvärk efter att ha grävt som en galning, man tror ju inte att det ska vara så jobbig men attans vilken bra träning det är.


Lördagkvällen avslutade vi med att premiärgrilla ute på trädäcket... jösses så gott det var, ser redan fram emot nästa tillfälle... och då hoppas jag att vi ska kunna avtäcka matbord och stolar som ni ser skymta där under presenningen i bakgrunden...

Ha nu en underbar vecka mina fina...

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg och grillning, det längtar jag efter. Ha en härlig dag finaste. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig helg, vi grillade för första gången i helgen,
  såå gott !
  Önskar dig en bra start på veckan.
  Kram Pia

  SvaraRadera