Sidor

lördag 11 februari 2012

Shopping...

Idag har jag och min kära syster med sambo varit på Allum (ett av shoppingcentren här i Götet).
Mitt främsta mål var att få tag i skotorkare... ni vet såna där små saker som man stoppar i skorna när de blivit blöta. Sebbe har ett par vinterskor som är helt omöjliga att få torra inuti... sist vi tvättade dem tog det en vecka för dem att torka... lite förvånad över att det är så... får ju en att fundera på hur mycket, eller snarare lite, de andas. 

Självklart hittade jag lite annat också som fick följa med hem, bla ett par gröna byxor från H&M. Det märkliga är att jag beställde dessa via nätbutiken redan i december men leveransen har flyttats fram tre gånger och senaste budet var att de skulle levereras i slutet av feb... så jag blev mäkta förvånad när jag såg hur många par som helst hänga i butiken. Sen fick även en fin hårsnodd och en otroligt väldoftande dusch- och body-lotion från Apotekets Apoliva-serie följa med. 
Det lilla svarta paketet är en alla hjärtans present till PG... så den får ingen närmare presentation, just nu =)

Gröna byxor, hårsnodd, dusch-och body-lotion och ett paket till PG.
Hårsnodden in action så att säga =)
 Ja ha det var det, nu håller jag på att laga lite middag och sen mina vänner ska jag bänka mig framför tv:n och kika på lördagens stora händelse (nej dessvärre ingen "live streaming" från årets stora blogg-event i Malmö med en viss fru som arrangör) utan Melodifestivalen... jag vet inte liiika stort men ändå... man får ju hålla tillgodo med det som erbjuds liksom =)


2 kommentarer:

  1. Trevligt med lite helgshopping. Skovärmaren....missade jag den på bilderna? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha du har helt rätt, skovärmaren saknas... den hamnade i Sebbes stövlar med en gång och jag kan säga att den var perfekt. Efter ett par timmar var skorna torra och fina igen =)

      Radera