Sidor

måndag 12 mars 2012

Drömma...

På helgerna brukar jag och Sebbe ta långa promenader i området. En mer eller mindre stående runda är den Örgryte runt... där finns så otroligt vackra gamla trävillor och jag brukar fantisera om "vilka" hus jag skulle kunna tänka mig att flytta in i. 
Ett av husen, ett blått trähus med vita knutar, har jag spanat på många gånger... det ligger sådär perfekt inklämt och bakgården gränsar till skolan... där Sebbe givetvis skulle gå... nära och bra med andra ord.
Det roliga är att just detta hus nu är ute till försäljning.

Kolla här hörni... visst är det fantastiskt och med lite kärlek (läs mycket renovering) har det stor potential att bli drömboendet nr 1.
Nu ska vi bara vinna ett antal miljoner, förslagsvis på lotto nu på onsdag... för 8,7 miljoner har vi dessvärre inte liggandes i byrålådan... håll tummarna nu mina vänner =)3 kommentarer:

  1. Sv; Jo, jag skulle nog vilja påstå att chokladmoussen smakar så gott som den ser ut att göra..kanske godare tom ;) Bara byta ut till den chokladstyrka du vill ha, fungerar även med mörkare choklad på 70% om man föredrar det! :)

    Fint hus!

    SvaraRadera
  2. Mmm dem villorna är inte att leka med!

    SvaraRadera