Sidor

söndag 11 mars 2012

Obotbar...

Ok, jag är en obotbar optimist... så är det. 
Min käre sambo brukar ibland hänvisa till nått bra citat som någon klok gubbe eller gumma sagt för så där "ett antal sekel" sen... "Att upprepa samma mönster och förvänta sig annat resultat är ett tecken på galenskap"... så enligt honom är jag nog galen =)

Min makeover igår gick inte helt i hand med mina tankar... den där peelingen var kanon... fejan blev len som en barnrumpa och mina porer blev märkbart mindre synliga... MEN... håret... och det är då här jag ALDRIG lär mig att det är bättre att gå till ett proffs och få det fixat. 
Jag hoppas kunna lösa det med lite silverschampo idag men just nu så skiftar topparna i lite grönt och min naturliga hårfärg uppe på hjässan fick en lite rödaktig ton... inte alls vad jag förväntade mig.... sååå mina kära vänner... nästa gång, om så där ett år när jag "får för mig" att jag ska fixa med håret själv.... snälla ni stoppa mig... =)

Jag måste passa på att visa er denna härliga dress som Sebbe fick igår... min bror var i Ullared för någon vecka sen och köpte då en One piese i sånt där lurvigt material... Sebbe slet på sig den med en gång och bor nu mer eller mindre i den.
Det fanns även till vuxna så nästa gång vi eller någon annan åker dit blir det till att köpa ett par till oss också... =)2 kommentarer:

  1. Åhh jag lärde mig den läxan och gör aldrig det mer själv efter att ha blivit nästan grönhårig och en gång som en morot.....:))) Och vi optimister håller annars fanan högt:)) kramkram:)

    SvaraRadera
  2. Tid är bokad hos Frissan sedan bra tag. Utväxten skall bort och hmmm de grå stråna med. Frissan är ju som en lyx tycker jag. Någon som tar hand om ett en timme eller två, himla skönt.

    SvaraRadera