Sidor

tisdag 8 mars 2016

En dag till...

Känner mig inte helt superpigg än, så det får bli en dag till hemma... lika bra att låta det ha sin gång istället för att rusa tillbaka till jobbet i halvtaskigt format.

Så idag ska jag göra minsta möjliga och bara drömma mig bort en stund. Tro nu inte att jag är missnöjd med det jag har, å nej, jag är ytterst tacksam för att jag är just den jag är och lever det liv jag gör med min fina familj... men lite extra "topping" kan man alltid få drömma om, inte sant.

En dröm jag har är att få bygga ett hus och jag vet precis vilket hus det skulle bli. Jag gillar verkligen att kika i olika huskataloger, och det har blivit ett gäng under årens lopp... men jag tenderar alltid att falla tillbaka på samma husmodell om och om igen.
Modellen heter Hudson och kommer från Myresjöhus (bilderna nedan är lånade från deras site)... med några ytterst få justeringar av planlösningen så är det här det perfekta huset.
Så återigen, Fru Fortuna... bring it on... =)
Alla har vi drömmar, vissa är små och andra stora, vissa kan tyckas helt triviala ("jag vill ha långt tjockt hår") medan andra är världsomfattande ("jag vill ha fred på jorden och alla ska få äta sig mätta, varje dag")... det hela beror på var man befinner sig i livet. En sak är dock säker... drömma/önska måste man få göra.

Vad drömmer ni om mina vänner?


2 kommentarer:

  1. Att min syster kommer och hälsar på mig i Australien...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååå söta underbara du, vi kommer... jag loooovar =) Puss på dig gumman

      Radera