Sidor

måndag 21 mars 2016

Färg...

Godmorgon godingar, då var vi inne på vecka 12... påskveckan, vilket innebär fyra dagars arbete och sedan en lång ledighet.
Den här veckan har jag lyckats få en tid för aromamassage, det var ju totalt uppbokat förra veckan så jag fick snällt vänta. 
Får väll skylla mig själv antar jag, men jag gillar inte att boka upp saker och ting långt i förväg utan vill vara lite mer spontan... men det innebär ju också att jag får tåla att det inte alltid finns tider när jag känner för det.
Men nog om det, nu kickar vi igång den här veckan med buller och bång. 

En helt annan sak... nu när jag har rensat garderoberna kan jag konstatera att jag har en rätt "enformig" färgskala när det kommer till mina kläder bestående av vitt, svart, grått och marinblått. Det är absolut inget fel på dessa färger och jag gillar dem skarpt, uppenbarligen... men det hade varit roligt att försöka få in lite färg också. 
Jag har försökt att hitta inspirationsbilder eftersom det här är ett helt nytt koncept för mig och jag vet ärligt talat inte vilka färger jag ska satsa på eller ens passar i. Tror jag skulle behöva träffa en sådan där färgkonsult som var så populärt för ett antal år sedan =)

Eller så kanske jag ska boka en personal shopper. De flesta varuhus verkar ju ha en sådan som man kan "låna" nu för tiden.
Men kolla här, det är ju så snyggt med färg... Och alla tjejerna på bilderna ovan (lånade från Pinterest) är ju blonda så det ska ju funka... nu tänker ni säkert "men vad är det hon säger"... jo men i mitt huvud så är det bara mörkhåriga som passar i riktigt knalliga färger men det har jag ju fattat att så inte är fallet.
Hur är det med er, har ni mycket färgglada kläder? Hur gör ni för att hitta inspiration? Har någon av er testat en personal shopper?

Ha nu en ljuvlig måndag mina vänner. 

3 kommentarer:

  1. Snyggt med färg ibland även om jag också gärna håller mig till "basfärger". Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Samma färgskala i min garderob haha men visst är det snyggt med lite färg. Känns bättre nu till våren ;) Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Älskar färg på kläder och försöker matcha mina annars svart/vita/gråa kläder så mycket som möjligt med det. Färg piggar upp och man blir glad. Pinterest är en stor inspokälla för mig (har ett konto där Home2tiny om du vill kika in) också och jag hade gärna gått men en personal shopper för att få tips och råd, jisses så kul det hade varit. Kramisar Tina

    SvaraRadera